انتصاب رئیس مرکز آموزش عالی استهبان

رئیس دانشگاه شیراز طی حکمی دکتر"امیر حسین فتحی" را به عنوان رئیس مرکز آموزش عالی استهبان منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی استهبان، در حکم انتصاب رئیس مرکز آموزش عالی استهبان آمده است:

"نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «رئیس مرکز آموزش عالی استهبان» منصوب می‌شوید.

امید است با توکل به خداوند متعال و به کارگیری توان تخصصی اعضاء هیات علمی و کارکنان آن مرکز و جلب حمایت و پشتیبانی مسئولین محترم شهرستان استهبان در راستای رشد وتوسعه کمی و کیفی فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی آن مرکز موفق و موید به تاییدات الهی باشید.

رئیس دانشگاه شیراز همچنین طی نامه‌ای جداگانه از زحمات و تلاش‌های «دکتر محمد رضا جعفرزاده شیرازی» رئیس سابق مرکز آموزش عالی استهبان در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

دکتر امیر حسین فتحی عضو هیئت علمی و استاد دانشکده مهندسی دانشگاه شیراز است.

دوشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۱ - ۰۷:۴۳:۴۸