پیام تبریک معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی مرکز به مناسبت عید فطر و روز تکریم استاد و معلم

بسم الله الرحمن الرحیم

عید سعید فطر، تجلی یک ماه بندگی و اطاعت پروردگار متعال، عید توفیق بر طاعت و عبادت، عید توبه و تهذیب نفس و عید زیبایی های معنوی است. خدای متعال را به جهت همه الطاف و رحمت هایش سپاسگزاریم که بر همه بندگانش فرصت عبودیت خویش را فراهم می کند تا از سرچشمه زلال انسان بودن سیراب گردند و گوهر درون را از تیرگی ها بزدایند.

تقارن عید سعید فطر با 12 اردیبهشت سالروز شهادت استاد شهید آیت الله سید مرتضی مطهری و بزرگداشت مقام والای معلم و استاد بسیار فرخنده است. روز معلم یادآور شکوه و عظمت فرهیختگانی است که در پرتو شمع وجود خود، زیباترین جلوه های عشق و ایثار را به نمایش گذاشته و با تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم، آینده سازان را برای تحقق چشم اندازهای آینده می پرورانند. رسالت خطیر معلمان و اساتید و دغدغه همیشگی آنان فراهم کردن بستر رشد، تحول انسان‌ها و ترویج کرامت انسانی است، چرا که هیچ جامعه‌ای بدون داشتن نسلی دانا نمی‌تواند توانا شود و به اهداف والای خود برسد.

فرا رسیدن عید سعید فطر و همچنین روز استاد و معلم را صمیمانه به خانواده دانشگاهی مرکز آموزش عالی استهبان، اساتید گرانقدر، کارمندان محترم و دانشجویان عزیز تبریک و تهنیت عرض نموده و برای همه عزیزان سلامتی و آرامش را از خالق هستی مسئلت دارم.

با آرزوی بهترین ها

دکتر مرضیه دریانورد