انتصاب سرپرست معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی مرکز

طی حکمی از سوی دکتر محمد رضا جعفرزاده شیرازی، ریاست محترم مرکز آموزش عالی استهبان، سرکار خانم دکتر مرضیه دریانورد به عنوان معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی مرکز انتخاب شدند.

در متن این حکم آمده است:

نظر به تعهد و تجارب جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان سرپرست معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی مرکز منصوب می گردید. امید است که با همدلی و همکاری سایر کارکنان با انجام فعالیت های گسترده و برنامه محور، شاهد ارتقاء کیفی این حوزه در خدمت رسانی آموزشی، دانشجویی و رفاهی به دانشجویان گرامی باشیم.

لازم به ذکر است خانم دکتر دریانورد استادیار رشته شیمی در مرکز آموزش عالی استهبان می باشند و پیش از این به عنوان مدیر گروه رشته شیمی فعالیت داشته اند.

مجموعه مرکز آموزش عالی استهبان ضمن تبریک به ایشان از زحمات خانم دکتر راحله پورمند در مدت تصدی این پست کمال قدردانی را دارد.

یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۴:۴۰