پیام تبریک ریاست مرکز آموزش عالی استهبان به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

مهرماه، پیام آور بهار علم آموزی و علم پژوهی و طلیعه سازندگی و شکوفایی ظرفیت های فردی است و توام شدن این ایام با گرامیداشت یاد و خاطره هشت سال دفاع مقدس و رشادت های رزمندگان این دیار و نیز ایام اربعین حسینی، یادآور مکتب متعالی و انسان ساز عاشورا است که تاکید بر دانایی، ایثار و شجاعت داشته و افراد را مکلف به کسب معرفت و دانش نموده است.
فضای پویای دانشگاهها، با اقتدا به این مکتب الهی می تواند زمینه پرورش و تربیت افراد متعهد، آزاده و دانشمند را فراهم کرده و مسیر بالندگی فردی و توسعه اجتماعی را مهیا سازد. دانشگاهها با فراهم آوردن زیرساخت های مناسب و نقش آفرینی و مشارکت در روند صنعتی شدن، می توانند بر رفع مشکلات موجود اهتمام ورزیده  و منجر به توسعه پایدار و خودکفایی ملی شوند.
اینجانب ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، امیدوارم با یاری خداوند متعال و تلاش فرهیختگان دانشگاهی و دانشجویان عزیز بتوانیم گامهای موثری در جهت ارتقاء و توسعه علمی-صنعتی ایران سرفراز برداریم.

دکتر محمد رضا جعفرزاده شیرازی

رئیس مرکز آموزش عالی استهبان