پیام تبریک رییس محترم مرکز آموزش عالی استهبان به مناسبت فرا رسیدن نوروز باستانی

بسم الله الرحمن الرحیم

«یا مقلب القلوب والابصار، یا مدبرالیل والنهار، یا محول الحول والاحوال، حول حالنا الی احسن الحال»

با سلام

در آستانه فصل شکوفایی و آغاز رویش در طبیعت و بهار دل و جان انسانها به استقبال سال نو می رویم . نخستین روز بهار، آغازی برای اعتدال، طراوات، نشاط و شادابی و نوروز، عید شکوفایی، پویایی، بالندگی، نوخواهی و نواندیشی است.

دین مبین اسلام نیز جلوه هایی از معرفت دینی را درآن به یادگار گذاشته است و آنان که سرای دیده و دل را از زنگارها صیقل دهند و ضمیر وجود را از هرگونه گناه و نافرمانی پاک و پیراسته نگاه دارند، نوروزی دل انگیز و سرسبزتر خواهند داشت. عید سعید نوروز و آغاز سال نو را که با دعای خیر عزیزان تحول احوال و دلها و بصیرتها را نوید می‌دهد به همه دانشگاهیان خدوم اعم اساتید محترم، کارکنان بزرگوار و دانشجویان گرامی که در راه اعتلای دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش می‌نمایند، تبریک و تهنیت عرض نموده از خداوند متعال آرزومندم که سال 1400، سالی سرشار از سلامتی، شادمانی و موفقیت برای همه دانشگاهیان باشد.

انشاء الله با همت، تلاش و انگیزه هرچه بیشتر و با برنامه‌ریزی مدون با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی و منشور اخلاقی دانشگاه شاهد افزایش بهره‌وری و حرکت در مسیر اهداف کلان نظام علم و فناوری کشور و همچنین موفقیت‌های افزون دانشگاه در میهن عزیزمان باشیم.

در پایان بار دیگر از خداوند متعال، سالی سرشار از بهروزی و موفقّیت و ایّامی نیک و پربار را برای کلیه همکاران محترم و خانواده معّزز آنان در سال جدید، در ظل توجهات امام عصر روحی و ارواحنا فدا مسئلت می‌نمایم. امیدوارم سال آینده، با انسجام کاری بیشتر و همدلی و همفکری و هم افزائی، سالی پربرکت برای کشور عزیزمان ایران و سرشار از موفقیت برای شما دوستان گرامی باشد.

ای گرداننده دلها و دیده ها

ای تدبیر گر شب ها و روزها