بازدید معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مرکز آموزش عالی استهبان

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی استهبان، دکتر غلام حسین رحیمی، معاون پژوهشی وزارت علوم و رئیس کارگروه آمایش سرزمینی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور در روز جمعه مورخ 19 دی ماه 1399 از مرکز آموزش عالی استهبان بازدید کردند.

دکتر رحیمی ضمن بازدید از آزمایشگاه ها با اساتید مرکز در رابطه با مسائل آموزشی و پژوهشی به گفتگو پرداختند. ایشان عملکرد پژوهشی مرکز را قابل ستایش دانسته و جهت پیشبرد مسائل آموزشی راهنمایی های لازم را ارائه نمودند.

وی ضمن بازدید از ساختمان در حال احداث مرکز و ساختمان دانشکده علوم قرآنی، همکاری مسولین شهرستان را جهت پیشرفت این مرکز آموزشی خواستار گردیدند.

همچنین حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا خاوری، امام جمعه شهرستان استهبان، ضمن حضور در ساختمان دانشکده علوم قرآنی، از اهمیت استمرار فعالیت مرکز در شهرستان خبر داده و قول همکاری در همه زمینه ها را دادند.

یکشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۳:۲۴