برگزاری امتحانات پایان ترم به صورت مجازی

امتحانات پایان ترم دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور بصورت مجازی برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی استهبان و به نقل از معاون آموزشی وزارت علوم کلیه آزمون های دانشگاه ها در نیمسال جاری به صورت مجازی برگزار خواهد شد. وی ضمن تشریح نحوه برگزاری آزمون اعلام کرد که با تشخیص دانشگاه ها میتوان امتحانات نودانشجویان را با تاخیر برگزار نمود.

خلاصه صحبت های معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به شرح زیر می باشد:

• تمام دانشگاه‌های مستقر در مناطق زرد، نارنجی و قرمز از نظر کرونا موظف هستند امتحانات پایان ترم دانشجویان را در هر مقطع تحصیلی به صورت مجازی برگزار کنند.
  • کلاس‌های عملی دانشگاه‌ها در حال حاضر تا عادی شدن شرایط کرونایی متوقف شده‌اند.
  • اعضای هیات علمی باید عملکرد دانشجویان را در طول ترم مورد بررسی قرار دهند، زیرا امتحانات پایان ترم تنها درصدی از نمره نهایی دانشجویان را شامل می‌شود.
  • به تمامی دانشگاه‌های سراسر کشور ابلاغ کرده ایم که میتوانند امتحانات پایان ترم نودانشجویان مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری را به تعویق بیندازند.
 دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۶:۵۶