فايل آموزشي آزمون هاي مجازي جهت دانشجويان

1399/04/04 13:53

️دانشجویان عزیز ، برای اطلاع از زمان دقیق آزمون های خود ، حتما کارت ورود به جلسه خود را از سایت دریافت نموده و چک کنید .

♦️قبل از هر آزمون لوازم التحریر مورد نیاز و برگه های پاسخنامه مناسب (کاغذ کلاسور یا A4 ) تهیه نمائید ؛

همچنین از بدون ایراد بودن سیستم کامپیوتر ، لپ تاپ یا گوشی خود و اتصال آن به اینترنت اطمینان داشته باشید .

در صورتی که در هنگام آزمون برای شما مشکل ایجاد شود و امکان ارسال تصویر از طریق سامانه برای شما وجود نداشته باشد ، ایمیل با آدرس azmonuniest@gmail.com و شماره واتساپ 09352949450 و 09360001433 جهت دریافت پاسخنامه (در مدت زمان آزمون) فعال می باشند .

#توجه

با توجه به اینکه اتصال دانشجویان به اینترنت و سایت آزمون به صورت آنلاین چک می شود ، در صورتی که اتصال شما برقرار بوده و پاسخ ها از طریق واتساب به پشتیبان ارسال شود ، پاسخ ها به استاد درس ارجاع نمی شود و به این ترتیب ، پاسخ ها در نمره نهایی شما ، تاثیر نخواد داشت .

♦️دانشجویان بایستی برگه های امتحانی دروس خود را نگه دارند و در زمان مشخص شده به مرکز تحویل دهند .

♦️دانشجویانی که تعهد نامه مربوط به امتحانات را ارسال نکرده اند ، سریعتر نسبت به ارسال آن اقدام نمایند تا برای آزمون پایان ترم ، مشاهده نمرات ، تجدید نظر و... با مشکل مواجه نشوند .

---------------

NotFoundImage