دستورالعمل برگزاري دروس معارف اسلامي به صورت غير حضوري

1398/12/17 10:57

بنا به ضرورت ایجاد شده در تعطیلی اضطراری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور و تصمیم اتخاذ شده به منظور جبران جلسات درسی لغو شده در این تعطیلات با استفاده از آموزش های مجازی در سامانه (http://www.ec.nahad.ir/) دستورالعمل ارائه دروس معارف اسلامی به شرح زیر ابلاغ می گردد.

1-جهت جبران هر جلسه کلاس حضوری لغو شده، بایستی حداقل دو جلسه آموزش مجازی از میان دروس موجود مرکز آموزش های مجازی دانشگاهیان متناسب با موضوع هر گرایش از دروس معارف اسلامی توسط دانشجویان اخذ و گذرانده شود. (دروس پیشنهادی به پیوست می باشد)

2-به ازای تعداد جلسات مازادی که توسط دانشجویان گذرانده می شود، به صلاحدید مدرس مربوطه تا سقف 2 نمره به عنوان فعالیت کلاسی درنظر گرفته می شود.

3-انجام آموزش مجازی مذکور توسط دانشجویان علاوه بر جبران جلسات لغو شده، 4 نمره از 20 نمره آزمون کتبی پایان نیمسال جاری را به خود اختصاص خواهد داد که اِعمال آن توسط استاد و گروه معارف ضروری است.

NotFoundImage

استفاده از مطالب و اخبار پورتال با ذکر منبع (آدرس صفحه) بلامانع است